Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Generalno ne volim da dajem pare za te digitalne sprave, kupi? jedne godine i onda toliko izgubi vrednost da mo?e? da ga baci? malo kasnije. 
|
Zato je meni muka da dajem pare za zvucne karte i sl. Stvarno finansijska propast...
Nije mi zao da spucam kintu u pojacalo, mic, itd., ali ove sprave...hmmm...
Sto se POD-a tice, izgleda da je taj Line 6 firma koja te u startu FASCINIRA, a kroz koji dan shvatis da i nije bas sve tako bajno... I POD i Line 6 Variax su lepe sprave i O.K. rade, po meni, ali ni izbliza onako kako te oduseve kad se prvi put sretnes sa njima (barem je samnom tako bilo, a ovo najvise vazi za Variax).
Edit by Idekius: Napravio sam poredjenje POD pravu u AD\DA i POD kroz preamp u AD\DA. Hmmm... nije mala razlika...
Vec smo pricali o propustanju midi bass-a i bubnja kroz preamp i ocigledno i ovde vazi ista prica... dodavanje harmonika...
Moracu ovo da probam jos jednom, ali cini mi se, po ovome sto sam mogao da primetim, da POD, a verovatno i druge procesore verovatno nije lose zviznuti kroz preamp.
Isto je bio dobar stos kad sam VST PMI Bosendorfer 290 proterao kroz preamp (dva kanala)...
Tako odschljakane trake odmah lakse izadju u mixu, bez preteranog pojacavanja...