Thread: NI Guitar Rig
View Single Post
Old 19-03-2005, 06:35 PM   #18
zimske
Junior Member

hvala na savjetu, ali...
eh, ali...
ova moja zvu?na nema asio drivere. ne znam podr?ava li uop?e doti?ne, a ne znam ni kako saznati (iako ne vjerujem da ih podr?ava). kao ?to rekoh ve?, kartica je neki integrirani kr? na motherboardu (a u planu je neka eksterna, vidio sam svakkavih divota za svakakve pare... but i digress).
od ponu?enih drivera u rigu imam samo multimedia i directsound. mislim, trenutno mi ka?njenje (latency) ne predstavlja neki faktor, a svjestan sam kako je tu ASIO bog&batina. za sada samo ?elim fino ?ibnut u line-in i dobit na izlaz bilo ?ta, ma koliko ms to kasnilo.

?tovi?e, kad odaberem DX, rig uop?e ni ne vidi in koji bih onda mogao odabrat. ajde, reko, odaberi ru?no, ali onda nemam opcije za pode?avanje ka?njenja. a svejedno ni?ta ni ne ide van, tako da be? pode?avanje izlazno ka?njenja za nepostoje?i ulazni signal.
s druge strane, kad odaberem MME, rig redovito krepava. to ?u pripisati drajverima, ali svejedno me sve to skupa ostavlja zbunjenog.

ono ?to me zanima za?to, kad gitaru u?teka?im u pc, ni?ta ne ide van. mislim, ide van, ali to je samo suhi signal gitare - ni?ta ne prolazi kroz rig.

mislim, asio ili ne, ne?to bi se trebalo isprocesirat, zar ne?
zimske is offline   Reply With Quote