View Single Post
Old 18-03-2005, 04:22 PM   #4
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

evo da i ja kazem par rijeci

Gitarista sam, bez muzickog obrazovanja. Takodjer "nabadam" po klavijaturi vec duze vremena.
Sviram u bendovima aktivno jedno 6 godina mada sam u zadnje vrijeme zbog posla i zanimanja za produkciju tu svirku malo gurnuo u drugi plan :oops:
No, radim sa svojim bendom autorske stvari a u pitanju je nekakav instrumentalni fusion.

Sto se tice snimanja i tu sam jos uvijek amater bez nekih znacajnih projekata, snimao sam bendove uzivo za jednu tv emisiju, radio neke jinglove i obradu zvuka za tv emisije na lokalnoj televiziji gdje sam i stalno zaposlen.

Ono sto me od snimanja zanima je takodjer zivo snimanje sa mikrofonima (kao i OFF, VSTi smatram nuznim zlom).

Sto se tice muzike, tu sam otvoren zaista svemu (osim narodnjaka, hvala ali ne hvala ) posto i sam volim, kako ja kazem, svu dobru muziku
Rock, metal, funk, jazz, blues...uglavnom, sve sa kvalitetno odsviranim zivim instrumentima

sto se obrazovanja tice, sljedece godine bi trebao postati student Slovenskog SAE-a a nakon toga trazim posao u struci
zvincic is offline   Reply With Quote