Thread: DAW CONTROLLER
View Single Post
Old 05-03-2005, 02:45 AM   #10
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by Shot
Sto tebi zapravo treba?
Kontroler za vozat fadere u cubase-u...?
ili cijeli audio sustav koji usput i voza fadere?
Meni treba ustvari da, cijeli audio sustav kako kazes koji usput i voza fadere...
Znaci digitalni mixer plus motoriziran vozac... Ustvari, samo ovaj Yamahin 01x ima SVE U JEDNOM! Tako nesto mi treba, sa svime time!

Lunino prosirenja su mi bezveze... imat cu hrpu kablova koje cu provlaciti skroz do tamo (u hodniku mi je komp) i opet nikakvu kontrolu... nego preko scope-a...

Htjela bi imati DOBAR mixer gdje mogu upiknut direktno clavinovu a i svog rolanda xp-a ako cu htjeti neki sintetski zvuk npr. Takoder taj isti da ima 2 MIDI I/O.. da mogu piknut te svoje dvije klavijature i uvijek da je sve spremno za polijetanje.

Takoder.. boze mili.. nemam izlaz za slusalice! Moram obaviti neka snimanja i to odgadam i odgadam radi te gluposti! Sad koristim hi-fi pojacalo u koje piknem slusalice.. ali toga mi je isto vec dosta. Glupo mi je kupovati predpojacalo za slusalice jer ak sad kupim svaku sitnicu koju trebam zasebno imat cu previse stvari i na kraju ce me ispast skuplje a u globalu nekvalitetnije.

Izlaz za monitore.. takoder treba biti (MACKIE CONTROL sveg tog nema nazalost)... ova scope kontrola me izluduje..

Evo, to sve treba. Ali da bude u JEDNOJ stvarcici. Ovu yamahu 01x sam na netu nasla i za 1000$ sto je super cijena!!

Ima li tko misljenje o toj yamahi?
ANITA is offline   Reply With Quote