Quote:
Originally Posted by Oggy
Samo mi u Sanremo ne diraj!!!
Ja pratim pomenuti festival mnoogo godina i desava se da mu kvalitet varira (prosle godine je bio zivo sranje, dok je pretprosle bio vrh), ali ostaje cinjenica da je to najveci i najbolji festival na svetu (zabavne muzike), potpuno ziv, a pesma evrovizije je nula u poredjenju sa njim i jedino jos mi i Rusi i slicni polazemo toliko na nju.
Ove godine ce da bude odlican Sanremo, pouzdano 
|
He, he... Pazi Oggy-ja, ocigledno stari festivaldzija ;-)
@ GianFranco -Sto se tice one price o ZR. Moja izjava za neplacanje za upad je vezana za vlastito iskustvo. Kao sto rece Oggy, bio sam tamo sa Najdom. Radio sam njegovu pesmu za ZR., a i inace radim sa Najdom i Ivanom u ekipi... Odgovorno tvrdim da mi nismo platili nikome ni dinar, cent, euro itd. Neznam, mozda neko i placa, ali ako neko placa, placa nizasta. Mislim, provod je super, druzenje je strava, ima puno zanimljivih likova sa slicnim interesovanjima i kada se sve to, kao po obicaju, spoji u kafani... (tja. kad slusam samog sebe, i ja bih riknuo tih 1000 Eu, naravno, ukoliko bi ih imao

), ali tesko da ce neko u ZR napraviti karijeru...
@ Oggy - secam se suludog Bugarina i njegove ribe. Dobro prosli kako su mogli da prodju... Pa ko ga je terao da se seta u onoj njegovoj mini suknji kroz grad... Bio sam ispred hotela kada je doticni uleteo unutra kao da ga goni ceta dobro naoruzanih specijalaca

Momci su samo hteli da mu objasne da batali WaveLab
@ Oggy - sto se zurki tice... steta je sto se tada nismo poznavali