kad san ja dobi prvega pulsara misli san da to necu nikad naucit i prvo sto san pozeli je bilo zaminit ga za bilo koju karticu. cak san moli dilera da mi zamini za yamahu ili bilo sto i sva srica da je tad nije ima nista na lageru. :oops:
brzo san skuzi igru i danas (iako ne koristin puno cw devices jer za to neman dovoljno dsp-a) ne mogu zamislit rad bez pulsara.
jebate, zar moze postojat jednostavniji i fleksibilniji routhing od ovoga?!
spajas sve ko da je hardware i sve ti radi real time. pa di ces bolje i jednostavnije?! znaci i kad ti je asio latencija 25ms, ako spojis na ovaj nacin, tebi je latencija 0ms. 8)
osim toga, slozis projekt 1 put, sacuvas ga ko startup i default projekt i u 90% slucajeva nemas uopce potrebu otvarat pulsar, jer je u njemu sve namisteno kako treba.
dakle, tako to funkcionira kod nas koji nismo oni pravi pulsarovci, ali kad je osnovni routhing (ko u ovom projektu) namisten i imas dovoljno dsp-a za izivljavanje, najmanji je problem u projekt ubacit bilo sto - po potrebi. :roll:
sto se tice cijene, supporta i sl. tu se slazem. bilo bi najbolje za malu lovu dobit sve, ali tako nije nigdje. ni sa uadom i powercoreom ne dobijes sve.
dapace, za moj nacin rada meni crack za scope platformu uopce ne treba, jer i da imam veci mixer od ovoga ne bi ga koristi. da bar ima jos koji jednostavni, meni bi jos vise odgovara. :roll:
@ oggy, za nadogradit ovaj projekt da bi ispuni tvoj zahtjev treba minut i po. ako ne virujes, ukjuci stopericu