View Single Post
Old 12-10-2004, 10:18 PM   #14
cevap
Member

cevap's Avatar

Quote:
Originally Posted by Terza
Quote:
Originally Posted by cevap
E ne moze dule tako, na brzinu!

Jel ima ovdje neko kakva iskustva sa ovim???
Neke tajne se neotkrivaju tako lako.Pojedini ljudi (profesionalci) se bave time i kruh zaradjuju i da bi to tek tako lako iznijeli ovdje na forumu.Mi harmonikasi koji smo silom prilika otisli za drugi instrument(arranger) cemo morati sami da se snalazimo sa napretkom muzike , sa samplerima sa ubacivanjem bubnjeva , bas gitara ,ritam gitara a i solo boja.Kao sto si dole rekao, da carsija zna ona bi ti rekla.Posto carsija nezna a onaj ko zna nije iz carsije, na nama je da to otkrijemo i da iznesemo ovdje i onda ce carsija da zna.
Eto ja imam vec dva mjeseca sampler Akai i jos nisam nista uradio.Trenutno sam mu dogradio memoriju i tek sam sad skontao kroz Duskove postove da ga moram povezati direkt sa kompom da bih mogao da stavim u njega samplove.Ja konto da mogu da to konvertujem na kompu iz triton formata u akai format pa da ubacim u sampler preko cd-e drive ali neide.Mi smo sa ovim samplerima kao djeca u vrticu.
Tebe cevapu moj Banjalucki ima na svim svjetskim forumima.
Pozdrav od Terze
Terza jarane, nek si vala i ti doshao na ovaj forum, ovdje nema cenzure, pa cemo valjda vec neshto skontati, evo i ja gledam i razgledam kako da nabavim kakav sempler, pa ce mi sve informacije prije kupovine dobro doci!