Thread: Domaća pamet
View Single Post
Old 18-09-2017, 01:47 PM   #3
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Domaća pamet

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
potreban je neko kao Steven Slate (mislim da nema potrebe analizirati njegov rad na prezentaciji proizvoda)
Vala baš. Treba im neko kao SS, ko u suštini nema veze sa samim proizvodom (pa ni sa poslom kome je proizvod namenjen), ali kapira šta da ponudi tržištu, organizuje pare, bavi se promocijom. Koliko god mi lično SS bio gadan sa svojim tupavim humorom i nastupom vašarskog prodavca magičnog eliksira za skidanje kurjih očiju i uklanjanje kamenca iz klonje, lik je u stanju da u svoj marketing uvali i Dejva Pensada i CLA i koga god treba, sve da bi svojim artiklima obezbedio kredibilitet.

I meni je žao momaka što su ovakvom prezentacijom sebi napravili štetu. Kapiram koliki su trud uložili, i sama sprava je interesantna, čak i ne izgleda loše, ali bolje da su ćutali (možda izudarali telope) nego što su ovako nemušto pričali. Inače, jutros mi neverovatnom koincidencijom na FB iskoči ova reklama:

Bez ijedne reči, samo kratka prezentacija sprave, i molim lepo. Valjda će i ovi naši momci ukapirati, ne deluju kao glupani

Pozdrav,

Vasa

P.S. Sad vidim da imaju normalniji video (sa jako malo žvake). Što li njega ne postaviše na stranicu projekta?

Last edited by awacs; 18-09-2017 at 02:38 PM. Reason: P.S.
awacs is offline   Reply With Quote