Jedini problem koji vidim je nedostatak licnosti koja prezentuje ovako dobar proizvod. Umesto smorenog programera koji je dusu dao za ovaj proizvod (ciji umoran duh i glas teraju coveka da ugasi racunar i da ode radit nesto drugo) potreban je neko kao Steven Slate (mislim da nema potrebe analizirati njegov rad na prezentaciji proizvoda). Kad ovo pogledam, nekako mi bude zao. Zao zato sto mi (Balkanski narod) nikako da naucimo kako se radi biznis... A znamo da uradimo posao. Da sam na njihovom mestu, nasao bih nekog ozbiljnog biznismema preko bare koji zna da proda proizvod.
Daleko od toga da hejtujem ovde (bas naprotiv), pisem ovo zato sam skoro imao dobar posao koji je pukao zato sto ja nisam u stanju da iznesem tu biznis stranu... To podrazumeva odredjeni vokabular, odredjenu strukturu pisanog e-maila, da imas resenu pravnicku stranu, sto znaci da moras imati advokata koji je iskusan u tom poslu ( a ne neko ko je prodavao njive 20 godina i zna samo sa katastrom da radi..

itd..
Moram da pohvalim ovu aplikaciju er do sada nisam video ovako nesto... Svaka cast majstori.. Aj sad uzmite debele parre na tome (a ima novca u tome). Treba li da spominjem to da ime je fundamentalna stvar da na iducem sajmu muzike u njemackoj moraju imati svoju tezgu (koja kosta sama po sebi, pored karata za smestaj itd i sve ostale troskove)... Ali, ako te nema na tim dogadjajima, nema te u poslu... Koliko god da si genijalan...