Quote:
Originally Posted by AudioStorm
Da ne otvaram novu temu ...
Dakle,podigao sam najnoviju verziju abletona,tacnije 9.6.2 i instalirao jBridge.Napravio sam posebnu particiju na externom disku za sve instrumente,stare prethodno ih makao iz sistema i ponovo instalirao u tom folderu.Kad pokrenem jbride on mi daje opciju da bridgujem iz kojeg hocu foldera,ja obiljezim i odradim.
Medjutim kad otvorim ableton nema mi svih vst-ova,i to veceg broja 
Takodjem,moram da pokrenem ableton kao administrator da bi jBridge radio,ali onda kada to uradim ne mogu mnoge stvari da radim u programu,dovlacenje samples i slicno ...
Neko soluciju da ovo poslozim kako treba? 
|
Ovo je meni pomoglo (ili neki jako slican post) kada sam prelazio na vise od 4GB RAM-a odnosno na J-Bridge, samo ispostuj sve po redu:
https://help.ableton.com/hc/en-us/articles/209772465
Run as admin je mislim neophodno kako rece Bane, mada sam za Ableton takodje stavljao as admin only pa nisam imao problema, cak neki VST-ovi nisu hteli da rade, ako nisam pokretao sa "admin pravima".
Takodje, externi hard...hmm...probaj 1 problematicni 32 bit-ni VST da stavis/instaliras na C:/sistem particiju i "bridzujes" na x64 pa vidi da li radi. A trebalo bi, dok particija na externom disku i sama instalacija tamo...ne deluje mi kao najsrecnije resenje za stabilnost...
Kod mene je inace Ableton 9.1.7 i JBridge 1.5 (najstabilnija varijanta u mom slucaju i za sada, dok ne sacekam SSD pa ponovo install svega i malo tuning-a i uklanjanja nepotrebnog

)