View Single Post
Old 29-08-2016, 08:48 PM   #26
Ghost Dog
Member

Ghost Dog's Avatar

Default Re: zasto toliko para? sf11

Ne samo da sam proverio na sajtu, nego sam prošle godine (kada sam kupovao REAPER, DUNE i još par plaginova), takođe i eksbuđelario (to je moj buđelarski neologizam, specijalno skle ..... kreiran za ovu temu ) tih 60 Evra za SF Audio Studio.

Leba ne jedem od muzike i nemam nikakav negativan moralni stav prema ljudima koji ne plaćaju softver (pod uslovom da im isti ne donosi solidne količine novca, u kom slučaju je ipak red ispružiti se za dotični softver), ali ima nečeg lepog u kupovini softvera.

Nisam jedini koji je to shvatio, ali: čovek posmatra svaki deo softvera ozbiljnije; razmišllja o tome da li mu nešto zaista treba/znači ili ne; posmatra softver kao sav ostali alat, u smislu - da li sa ovim mogu da uradim to i to; da li "zelena" Bosch bušilica može da buši to i to, ili mi ipak treba "plava"? : da li mi Valhalla Room omogućava da dobijem takav i takav reverb sa tim i tim sintom/gitarom/glasom/bubnjem?

Ima naravno i lepih trenutaka. Recimo, kada čovek shvati da REAPER nije ni zeleni, ni plavi Bosch, već Hilti ..... koji koji košta kao zeleni Bosch!
Ghost Dog is offline   Reply With Quote