Quote:
Originally Posted by Haxli
Za Bronze Nazareth i za Wisemen ekipu sam chuo, al mi Kevlaar 7 nije ostalo uglavi... mada ja sam inache
katastrofa sa pamcenjem imena izvodjacha... al zapamti (krete - ja) pesmu al izvodjacha jok - katastrofa znam!
npr We Gon Make It feat. Solomon Childs, mi je extra poznata... al odakle, ubi me... 
Do juche nisam znao ko je jbg al RIP Kevlaar 7, ostali smo uskraceni za neke nove dobre albume...
|
Pa da, Kevlaar je bio clan Wisemen-a, trebala je jedna moja produkcija da bude na njihovom zadnjem albumu, Kevlaar je bio insistirao, Bronze je zeleo da nesto doradimo, al nije se imalo vremena i album je bio izasao i ta pesma nije nikad uradjena.
Quote:
Mogo bi nekada da bacish i neki tvit o tome, ne bi ti hmm ispala slova iz tastature, zar ne? 
Moram da "hejtujem" da bi bila prava represka tema LOL-china...
jbg Dr. Dre - novi album sindrom... 
hmm da sluchajno ta pesma nema i spot?
|
Nema na zalost ! Imaju 2-3 videa, al nemaju za tu sa Price-om, samo sto su objavili album i covek umre. Na tom albumu nisam radio produkciju (beat), samo sam miksao (sto u glavnom radim poslednjih 6-7 godina). Cudni su likovi jbt, izbacili su album digitalno sve kako treba i na zadnja dva spota sto su izbacili nisu moji miksevi nego njihovi info miksevi sto su mi slali (koji su totalno disbalansirani i suvi), kad sam ih pitao wtf nisu moji miksevi na spotovima, kazu "Ako hoce da cuju full kvalitet neka kupe album" ... To meni nema smisla da promovisem, bole me q... Zato i ne tvitujem o tome (slabo koristim tviter) niti na fejsbuku postujem o tome, ne razumem to glupo razmisljanje.
Quote:
Jel to ona pesma gde je Pete rekao DZanZoo? Jel to beshe on rekao  to mi je bilo genijalno...
|
Pete? Mislim da si pobrkao nesto. Pominjao sam Rockness-a iz Heltah Skeltah, ali da, jeste Pressha u jednoj pesmi sa Rockness-om pominjao DzanZua
Quote:
|
Poslusacu detaljno cim ugrabim vreme