View Single Post
Old 27-01-2016, 10:27 PM   #6
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: "Provucite" vase kanale kroz....(ima svega)

Quote:
Originally Posted by Era View Post
Mene cudi sto niko kod nas ,koja smo uzgred budi receno siromasna zemlja, nije ponudio kvalitetan analogni rek za rentiranje.Sredite kanale i rentirate kvalitetne analogne sprave poput lex,neve,pultec, itd...i ne samo to,ako odlucite da kupite neku spravu ,rentirate na par dana i vidite na cemu ste, na zapadu je to uobicajena praksa!
jes, pa da ga nikad vise ne vidi. Da bi ovde u UK nesto rentirao moras da ostavis podatke od kreditne kartice (sa dovoljno para na njoj da pokrije cenu toga sto rentiras) + ID (licna karta) podatci itd...

Svojevremeno, kad sam dosao u UK (1986) sam upoznao neke Makedonce koji su registrovali studio, firmu, u novokupljenom stanu (na kredit, sa malim depozitom), radili malo i jednog dana iznajmili veliki Synclavier sistem koje je tad kostao jedno £150.000 i naravno zbrisu nazad sa njim!! Ispraznili studio. ostavili stan (samo izgubili taj neki mali depozit)..he he Do jaja smisljena akcija!! Synclav je naravno bio osiguran..niko nije bio na gubitku (sem osiguranja, ali oni su lopovi ionako)
DaBear is offline   Reply With Quote