View Single Post
Old 13-07-2015, 11:45 AM   #68
loscolorados
Member

Default Re: Tegajte prijatelja koji tvrdi da moze cuti razliku izme?u analogne konzole i ITB

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
loscolorados, lagano ti retorika postaje preo?tra, te ti savetujem da maalko spusti? loptu. Ne vidim da iko i?ta okolo zadnjih 6 meseci uop?te tupi na temu analogno digitalno ?irine i u?ine, jedino si se ti zaleteo sa ovom temom, a trenutno ko ?to vidi?, nema ne?to zainteresovanih da se uop?te bave time. A i u ovoj temi smo ve? lagano ispucali otprilike mi?ljenja od koliko je to male va?nosti za ... bilo ?ta u ?ivotu, ne vidim za?to si se ti toliko uzjogunio.

Jako je maliciozno pona?anje da inputira? zaklju?ke na taj na?in tako da, daj bre iskuliraj, i popij pivo.
pa ti si se ne? uznemirio, meni su pravila foruma vrlo jasna nisam vrije?o nikoga, nit sam bio bezobrazan, uostalom ako ne volite moju temu ima 8040804 drugih tema na ovom forumu
i bila je nedavno neka rasprava na temu skrillexa kak je njegov demo (ako se ne varam) zvu?o totalno in the box i kak je on to radio sam na kompu, a sad kao laze da radi na laptopu, a zapravo se mixa na konzoli i tako brate su se neka dva lika raspravljala u nedogled...nedavno, na ovom forumu, u biti me to i inspiriralo na ovu temu, mogu ti to iskopat ako te ba? zanima... evo kupio sam si pivo, valjda ?e mi bit bolje, ne?ta me tlak zeza
loscolorados is offline   Reply With Quote