Quote:
Originally Posted by Arthur
loscolorados, lagano ti retorika postaje preo?tra, te ti savetujem da maalko spusti? loptu. Ne vidim da iko i?ta okolo zadnjih 6 meseci uop?te tupi na temu analogno digitalno ?irine i u?ine, jedino si se ti zaleteo sa ovom temom, a trenutno ko ?to vidi?, nema ne?to zainteresovanih da se uop?te bave time. A i u ovoj temi smo ve? lagano ispucali otprilike mi?ljenja od koliko je to male va?nosti za ... bilo ?ta u ?ivotu, ne vidim za?to si se ti toliko uzjogunio.
Jako je maliciozno pona?anje da inputira? zaklju?ke na taj na?in tako da, daj bre iskuliraj, i popij pivo.
|
pa ti si se ne? uznemirio, meni su pravila foruma vrlo jasna

nisam vrije?o nikoga, nit sam bio bezobrazan, uostalom ako ne volite moju temu ima 8040804 drugih tema na ovom forumu

i bila je nedavno neka rasprava na temu skrillexa kak je njegov demo (ako se ne varam) zvu?o totalno in the box i kak je on to radio sam na kompu, a sad kao laze da radi na laptopu, a zapravo se mixa na konzoli i tako brate su se neka dva lika raspravljala u nedogled...nedavno, na ovom forumu, u biti me to i inspiriralo na ovu temu, mogu ti to iskopat ako te ba? zanima... evo kupio sam si pivo, valjda ?e mi bit bolje, ne?ta me tlak zeza