Meni je Profire 2626 radio dosta bugovito. Rusio se, smrzavanje, izgubi se zvuk... ima i neka fora da kad snimas visekanalno ne snima sinhronizirano sve kanale... to je samo ako radi ko standalone, ako ide ko samostalni konverter snima normalno.
Poslije sam ga spajao preko RME HDSP 9652 ko dodatni standalone konverter i to radi super.
Uglavnom za te pare to je super kartica. Izrada je odlicna. 610 bi trebala biti ista po kvaliteti i jos jeftinija... jedino je ta Profire serija nestabilna, mislim da je zbog toga izgubila na popularnosti u odnosu kada se pojavila na trzistu...
Pogledaj samo za firewire ulaz, tu je Profire dosta izbirljiv. Kad sam ga spajao preko firewire, spajao sam ga na firewire port od EMU 1820m pci kartice sto bi trebao biti dobar chipset pa je opet, kao sto rekoh bilo bugovito...
Ako ti radi na kompu, bit ces prezadovoljan jer nema bolje za te pare. Mislim da je to uopce najbolja kartica od M-audija, nekakav odgovor na Fireface za duplo manje para...
Tek sad vidim da uzimas do 450 eura. Da uzimam jednostavnu karticu i trazim dobar zvuk ja bi uzeo RME Babyface.