View Single Post
Old 11-06-2015, 01:13 PM   #3
loscolorados
Member

Default Re: Tegajte prijatelja koji tvrdi da moze cuti razliku izme?u analogne konzole i ITB

Quote:
Originally Posted by Bockie View Post
U eri u kojoj prva mesta na "top listama" zauzima muzika kakva jeste...ako spada u muziku uop?te...koga zabole kako se do?lo do propasti...itb ili otb...?
Pa o?ito da si stariji lik, to ?to pri?a? mi zvu?i je isto ko ?to su likovi govorili beatlesima da nije dobro koristit elektri?ne gitare i da su akusti?ne jedine prave ?to je obi?na glupost, ako spada u muziku uop?te? pa to je valjda subjektivno mi?jenje svakog, a i uosalom vjerojatno su i va?i o?evi mislili da je muzika koju ste vi slu?ali kao mladi - govno

Quote:
To oko "nacizma" mi zvu?i kao kad bi Matijevi? ili Todori? napravili tribinu o ?tetnosti konzumiranja mesa...
tako nekako

Quote:
Muzika je "pu?tena niz vodu", kao i film...i kultura uop?te...svodi se na ukus...ako to postoji i zar je zaista ikome bitno?
da zato se valjda zove "Muzi?ka industrija" kao i svaka druga industrija, a bitno je da vi stariji likovi koji dr?ite govore o tome, zapravo ni ne ?ujete razliku, nego ste ljuti ?to ste vi potro?ili vremena i para, a do?li klinci u novom vremenu i pomeli vas, pa nije sad niko kriv za to, to ti je tako...

Quote:
Ve? neki ljudi koji su dali mladost za izu?avanje ne?ega ?to je pro?lo, nemaju od ?ega da ?ive,
a nisu spremni i ve?ti za kriminal...

I...?
haha pa ko im kriv??? da su popratili promjene u glazbi o?ito bi ?ivili fino, al ne oni su morali ?irit svoje spike, koje o?ito nisu ni istinite kao ?to i pokazuje ova tema... to ?to je klinac crnac posudio tatin laptop i skinio krekirani fruty loops i zaradio milione, to samo bolestan ?ovjek mo?e bit ljubomoran na to, svaka im ?ast svima
loscolorados is offline   Reply With Quote