Re: O forumu i Q faktoru
A jeste se zakačili za to što sam rekao... uh...
Ma i dalje stojim iza svojih riječi!
Vrlo je jednostavno.
Sve je krenulo od dosta nespretno postavljenog pitanja vezanog uz slanje u fx kanal. Svatko tko ozbiljnije radi u Cubase-u nakon dva čitanja uspije dešifrirati što je zapravo problematika. Dry signal iz efekta se zbraja sa originalnim kanalom i zato level na masteru postane glasniji.
Problem je što se iz toga razvila neka mutirana rasprava i neko lupetanje prazne slame. Zašto svatko ima potrebu pisati ako nema jasan odgovor? Koja je fora toliko trolanje tema. Čovjek ne zna - pita - a dobije sve samo ne jasan odgovor. I tako se u previše tema to dogodi. Pa naravno da nitko nema više motivacije sudjelovati u raspravama! Ma čak niti postaviti pitanje!
Ja mislim da je problem u nekompentenciji. Previše je ljudi koji jednostavno NE ZNAJU. Ali valjda ih ego vodi da moraju davati odgovore pa i na ono u čemu nisu baš na čistu. Jel to neka samopromocija ili nešto... ne znam...
Al meni to ide na kurac i oprostite svi na mom nepristojnom jeziku - ali i dalje mislim da je rumski otišao u kurac!
Meni se u zadnjih par godina događa da pročitam temu, da znam odgovor na početno pitanje (ako se radi o nekim "how-to" temama) ali kad vidim koliko se baljezgarija naredalo dalje u toj temi ja jednostavno nemam motivacije stisnuti "reply".
Razlikujem se od mnogih drugih bivših članova samo po tome što još uvijek dolazim. Valjda zbog starih navika. A ovi drugi su davno otišli. Ali na broj odgovora koje napišem više sam bivši nego sadašnji...
To je kao stara birtija u ulici. Ne možeš da ne uđeš i popiješ jednu s nogu, makar stare ekipe nema. A prepuno je srednješkolaca koji urlaju, tuku se i razbijaju čaše. Nije više tvoj đir. Al stara je birtija pa se ipak svrati na jednu s nogu...
Jebiga...
ajde banajte me zbog prostačenja pa da znam zašto sam otišao...
|