View Single Post
Old 04-01-2015, 03:22 PM   #34
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Enormna Blajsna : Ona i mi

Quote:
Originally Posted by VukP View Post
Dramaturgija tog vokala je vrlo uspe?no naru?ena realizacijom videa i to je to. Jedino ?to mogu da ka?em u odbranu tog poteza je da, ako ne odbaci? tekst kao ovakav ili onakav, poslu?a? bez gledanja spota i podeli? utisak sa nama. Ako se ne desi to ?to sam ja planirao da se desi, onda sam odabrao pogre?an zahvat za to. Mada, ne pada mi neki drugi na pamet. Samo imaj na umu da je u mom svemiru reverb psiholo?ka poruka o poziciji u prostoru a ne ukras. Istina, umem da budem isključiv po tom pitanju. Ali u kontekstu ovog teksta i uloge tog vokala na tom mestu, ja bih opet to uradio.
naravno, to je skroz ok. sto ljudi sto ćudi. ni?ta protiv toga, niti je ovde bilo ko to prokomentarisao kao tehničku gre?ku. prosto je stvar ukusa, i to ka?em uvek kolegama kada pitaju mene ili bilo koga za mi?ljenje. prosto - ne pitaj. jedino ?to drugi mogu da ti ka?u je da bi oni ne?to drugačije uradili, ali ti si radio a ne oni.
tako da, ono ?to je jedini pravi komentar u slučaju mog posta, je vezan za samu pesmu.
inače spot nisam ni gledao, ne znam ni kakav je ni o čemu se radi.. pičio je u pozadini. volim da čujem pesmu koju ljudi odaberu za spot, a ne sam spot.
HeatMan is offline   Reply With Quote