Quote:
Originally Posted by disco violence
Za mene bi uspeh bio nesto slicno,moci baviti se njom,živeti od nje i ostaviti trag.
|
Jedini je problem sto potraznja i moda ide gore dole...znaci ako si kompozitor - moras da vladas raznim stilovima (da bi ostao aktuelan i imao pesme koje donose pare sve vreme)..ako imas studio - moras da si stalno konkurentan sa cenama i opremom...
najbolje je da se za kratko vreme "zgrne" dovoljno da dugo traje. Naravno, ovo je najtezi scenario za ostvariti...
lik koji je
bas to uradio i sad se zeza na svetskom nivou - Will I Am.
Pored muzike, tu je sad razvoj apps, tehnologije (izbacuje smart watch, kola i jos brdo drugih produkata koje je razvijao od para od muzike i para ulozenih u Beats itd...) ali ovo je vec svemir za sve nas....
da dodam jos malo...najbolje je ako se sto vise uradi dok je covek mlad i sam. Cim krene neka veza, zena, deca SVE uspori mnogo i ukoliko do tad vec dati muzicar / kompozitor nije faca - nema leba! Ako se od muzike prezivljava dok si sam - jos teze je prezivljavati sa porodicom...
Primera radi - 99% muzicara / artista / producenata i cega vec, su postigli to o cemu pricamo mnogo pre 30-te godine zivota...