View Single Post
Old 06-08-2014, 07:52 PM   #21
Djono
Junior Member

Default Re: Kick u drum grupu ili odvojeno?

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Ljudi, pricate napamet.. Da postoji receptura sva bi muzika zvucala isto.. Ok, kapiram, mladi ste, volite kuckanje, drustvene mreze itd. al savet iz najbolje namere je da pocnete da kacite audio fajlove kad pricate ovako i onda bude jasnije.. Ovako tracite vreme.. Nije da mi smeta, nego zbog vas
P.S. nekako mi je drago sto nije bilo foruma kad sam kretao da se bavim zvukom...
Hm, pa ne smatram sebe toliko mladim, ne volim kuckanje bas puno (sto govori i moj broj postova, s obizrom da sam jedan od onih koji vise vole da cute ako nemaju sta pametno da kazu ), a produkcijom sam poceo da se bavim pre ekspanzije drustvenih mreza. Ne govorim o tome da mi treba pomoc, samo me interesuju nacini na koje drugi ljudi to rade. Naravno da ne postoje pravila, ali neko prosto ima odredjen nacin na koji radi, pogotovu ako se radi o odredjenim zanrovima elektronske muzike. Konkretno, znamo koliko je kick bitan u vecini zanrova i podzanrova elektronske muzike, i da se u vecini slucajeva tretira odvojeno, sto upucuje da je i to neko malo pravilo.
Djono is offline   Reply With Quote