View Single Post
Old 05-04-2014, 12:15 PM   #40
frag
Member

Default Re: Reveal Sound SPIRE - najnoviji utisci

Spire Synthesizer update to v1.0.12
=========================
+ Add: Filter Type "Combo" with 4 different modes
+ Add: Sound Bank Selector
- Fixed: Stepper HOLD button state issue

Nova besplatna banka!

http://www.reveal-sound.com/download...nds_Vol_01.sbf

Upravo sam krenuo da je sviram, cak mi se vise svidja od nekih komercijalnih - previse su orijentisane na onaj "big room" ostar sound, itd. Spire ce tek da zablista. Kad ga otkriju ljudi koji su radili banke za Access Virus.

Ocekujemo:

Multi-core support
Patch browser (a ukljucen je vec drop menu za banke sto dosta ubrzava rad)
razne CPU/ASIO optimizacije
Spire STANDALONE

U medjuvremenu sam zavrsio jedan projekat, upotrebio sam 14-15 Spire-a bez ikakvih problema. Sasvim pristojno zvuci... Mislim da je stvar u tome da se nista ne "perfekcionise" jer tako nikad ne moze ni da se zavrsi! Nego ono, zabavljas se, zezas se, radis najbolje sto mozes i onda se taj vibe prenese i na muziku. Ako track ima dobru pricu, bas i nije bitno da li je gain na 85Hz +3.2dB ili +3.7dB. Uostalom, neke stvari koje sam mnogo voleo da slusam su u tehnickom smislu cak zvucale "brljivo", ali vidi se dobra ideja i vidi se da je "umetnik" zadovoljan svojom kreacijom. To je najvaznije.

Pa ako moze onaj da izadje u Grand paradu, s nabacanim loop-ovima i miksom za pola sata BEZ IKAKVOG BLAMA, sta onda mi da kazemo?

Svako ima neku svoju "sifru": moja je izgleda C5 + Spire, Battery 4. A i pomoglo sto je sto sam krenuo da radim s MediaBay-om, stvarno olaksava rad s loop-ovima, skoro kao stari Acid

Last edited by frag; 05-04-2014 at 06:34 PM.
frag is offline   Reply With Quote