Thread: Studio "Mack"
View Single Post
Old 09-03-2014, 05:49 PM   #9
Marin Mack
Member

Marin Mack's Avatar

Default Re: Studio "Mack"

evo i zadnji dio slika do trenutnog stanja:

izrada bass trapa pokraj difuzora, dakle iza je nagurano ukupno oko 50-60cm vune dr drvenog krova, meko pre?ane od knaufa te neki ostaci rolane vune.

prvi sloj tvrdo pre?ane vune od 5cm za popuniti bočne rupe, ukupno bude 25cm, ovo 120kg/m3 gustoća.

bočno prvi red, i air gap između stra?nje vune

i gotov bass trap s jedne strane

evo kako to izgleda bočno

te zatvoren cijeli dio u stropu

Sad su krenuli radovi izrade stra?njeg bass trapa i difuzora za taj zid, ukupno 13cm vune i difuzor veličine 200x120cm.

mdf 6mm spreman za ljepljenje, otprilike mi je uzelo 6-7h da to dobro sve se stisne i učvrsti.

jo? malo i gotovo. jako je nespretno raditi jer je drvo dosta tanko i vija se, a s druge strane treba svako stisnuti nekak da se ljepilo dobro stvrdne.

gotov zadnji difuzor za control room i spreman je da se postavi na zid, tu mi je odlično pomogla klupica isprod prozora kojeg sam zatvoril, ostalo je vani nekih 3-4cm taman da ljepo sjedne i da ga lak?e učvrstim za zid.

prvi sloj od 8cm debljine vune, koja je stisnuta na nekih 6-7cm, tvrdoće 32kg/m3

i trenutno stanje studia, zadnja slika jučer okinuta nakon drugog premaza difuzora i prvog premaza zidova na bijelo, sutra mi je jo? ostal strop za po?mirglati i prefarbati u bijelo
Marin Mack is offline   Reply With Quote