View Single Post
Old 29-12-2013, 10:02 PM   #85
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Cubase 7 Elements WORKED haha

Quote:
Originally Posted by loscolorados View Post
Moram priznat da sam se i ja malo zaletio, moze se raditi bez problema sa ovim. Umjesto Vari Audia mozes koristiti melodyne ili autotune.
Ali jedini stvarni problem je što nemaš sidechaine a radiš recimo techno
Eto - probao ga i ja... Pa sem sto je malo osiromasen, sasvim ok radi. Na primer, ne moze full screen mikser na drugom ekranu, ne moze da se podele kanali po zonama, sto sam najvise voleo kod normalne sedmice (npr grupe su fiksirane levo kao sto su ovde i na petici sortirani ulazni kanali, a ostalo moze da se lista), manje vst slotova, manje audio kanala - ali mislim da je sasvim upotrebljivo... Fali i Variaudio, midi FX i jos po nesto... Da - kao sto je rekao Ivan - bacili mamac da se ljudi popale i kupe full edition Veeelika prednost ove verzije u odnosu na "standardni" narodni Cubase 5 je - 64 bit support !!!

Uredno je otvorio projekat iz studija, upozorio me je da ce VSTovi koji su u nedozvoljenim slotovima (veci od 16) biti discarded - mada ih nije bilo, sjebao mi je send iz FXa u FX (npr iz FX kanala Delay, sam malo poslao na reverb) - to ne moze, i variaudio je isto discarded. Takodje, najvece razocarenje, sidechain na vst3 plaginovima - ne radi! Grupe mogu biti samo mono ili stereo, pa nema ni workaround-a sa petice...
psionic is offline   Reply With Quote