Re: Mac Pro
Replika!
Te?ko je biti pametan ili objektivan u ovakvim raspravama pa je ponekad svoje mi?ljenje najbolje zadr?ati za sebe,ali jedno znam...mac je dizajnerski uvijek hrabro i nadahnuto dizajnirao svoje uređaje,pojednostavnjivao je sami software da bi ljudi ?to lak?e radili s njim i trudili se da svojim rije?enjima budu uvijek korak ispred ali...u par članaka sam vidio drugu i siroviju realnost,da ljudi u Kini i drugdje pucaju kao keks i oduzimaju si ?ivot ba? u appleovim tvornicama gdje ih jabuka plaća bijednih par dolara na dan,vidio sam nove iMacove kako im je ekran nakon samo par dana oti?ao u k.... pa do ostalih gluposti koje se ne bi smjele događati jer im uređaji ko?taju puno,previ?e...
Kad ima? puno para trebao bi svejedno biti objektivan i realan pa prije svake kupnje vidjeti ?to ti stvarno treba a ?to ne,a sve ostalo je kur.... samo da bi se ponekad pohvalio pred prijateljima i klijentelom jer je to "najbolje,bez premca,a sve ostalo je k...."
Osobno posjedujem ruDaw one i imam ga već par godina,radio muziku,surfao,zalio ga klinac i ?ena prevrnula,bio u svakojakim uvjetima i dan danas(da pokucam u drvo)radi,a ko?tao me 500-injak eura!
Da imam milion eura opet bih si uzeo najnoviji ruDaw samo najjaču ma?inu iz ponude i mislim da bih trebao biti zadovoljan,a umjesto jabuke naljepio bih kru?ku i stvar rije?ena!
|