Quote:
Originally Posted by LACKY
Da suludo je za ovo dati 4000, kao sto je suludo dati i za cipele 1000, eventualno rucni sat 10 000 ili bocu vina 1000.
|
Bas to..Nije mlogo kad neko kupi auto od 35 iljada i to je kao ulozena lova dobro, a za ovakve stvari je mnogo...

Sa autom se slupas i pogines, a najgore sto moze da ti se desi sa ovim novim termos-kompujterom je da ga koristis za FejsBuk..
Apple kao i svaki normalan covek mrzim, al volim da ga imam i mrzim... Pre par godina sam moj voljeni Apple lap top udario pesnicom po delu gde se ubacuje cd (i skoro bespovratno ga iskrivio), jer sam embolirao od drkanja sa njime

A posle sam mu se izvinjavao i izvinjavao...
Tako da eto.. meni se dizajn dopada, uklapa mi se u namestaj skroz

ako ga ikad kupim, sedecu na njemu sa zadovoljnim smeskom kad dodju gosti... Bice ugasen tada, jer ne bih da mi pregori...
Nikad ne bi sebi dozvolio da patim za ovakvim stvarima, i pobornik sam ideje da se jedino uz striktno ogranicene resurese, uslove i alate moze doziveti transedencija kroz umetnicko stvaranje... Ali da imam viska para kupio bi ga odma i koristio za Fejsbuk
Edit: E da, ovaj novi Apple za posao audio inzinjera.. ne znam.... radice to i vise nego sto treba... Ko ima nek ulozi.. I treba da ulozi, jer se to vrati na ovaj il onaj nacin