Quote:
Originally Posted by MUzzY
Aman, bio sam ironican :P 
|
Ma znam, samo bljujem vatru kad neko spomene "borbu rokenrola protiv folka" a to što podrazumeva pod tim pojmom je rokenrol isto koliko je i turbo folk rokenrol.
Quote:
Originally Posted by MUzzY
Kad motivacija bude bila muzika i poruka a ne medijski prostor onda ce se i RnR na nasim prostorima podici na veci nivo.
I kad pocnu ljudi da vezbaju napokon ...
|
Amin.
Quote:
Originally Posted by mladjastojanovic
Tako nekako ali sam pre svega mislio na borbu za bar malo medijskog prostora. Ako se od dve takve emisije ugasi jedna onda... Kapiram da bi narod trebalo da ima nekog izbora. Ovako se desava da u rts emisijama gostuju grand pevaci (ne znam kako se tacno zove emisija ali je u prime time-u, ista emisija je i na happy telev.) iako imaju svoju televiziju i svoje emisije. Ta emisija ce opstati na rts-u i bez sponzora a top 10 nece.
Sent from my C6603 using Tapatalk
|
Češće neko ko
(misli da) se bavi rokenrolom ne želi da se u pojavi emisiji u kojoj se pojavljuju Amadeus i Goca Tržan nego što mu tu mogućnost neko uskraćuje. Takođe,
svaka emisija ima sponzore, samo je ova o kojoj govorimo imala samo jednog i taj je bio u sukobu interesa. Zato se i stavlja katanac, što se možda ne bi desilo da je program bio tržišno orijentisan.
Quote:
Originally Posted by awacs
Tako da, kome je bogatstvo bilo na umu, uvek mu je bilo pametnije da završi Pravni fakultet (koji je pritom i lakši od farmakologije) nego da razmišlja da li je Vox AC30 bolji od Marshalla JCM 800.
|
Zar takva dilema može da postoji?