Quote:
Originally Posted by Moritz
A Kurzweil K3000 ce doci nikad, najavljen je pre 3 godine i ni makac..... a sa trendom kojim su krenuli nece daleko odmaci vec ce sta vise upasti u bunar...novi Artis Stage piano pored svih sjajnih opcija i fenomenalnih zvukova nema funkciju EDIT za bilo koji patch !!?????....trazio sam 10 minuta na njemu i nisam nasao EDIT...da ne verujes :banghead
|
Eto, bas juce pricam sa nasim zajednickim drugarom Bakijem...
Prica mi kako je jedan pored drugog (kako sam mu i preporucio) probao Artis i PC3K8. Za stejdz i za njegove potrebe, vise mu igra Artis, klaviri su mu (razumljivo zbog par novosemplovanih) bolji, a ostatak farbi dobro probran sa PC3, njih (samo) 256. Kaze, malo mu svetlije i prisutnije zvuci, ali "nema nikakvo editovanje"...

Znajuci da Bakija, programing nesto mnogo i ne interesuje, pogotovo nesto prilicno duboko (i sporo) kako to vec moze biti na Kurzweilu, pomislio sam da se samo nije snasao na brzaka i da je stvar vise figurativno predstavio.
Onda po tvom postu skapiram da edit funkcija zaista NE POSTOJI, kao da je u pitanju neki kucni, a la Clavinova digitalni piano, a ne stage piano/synth. Ne znam kako bih razumeo ili opravdao ovakav gaf projektanata i menadzera...

Valjda imaju neki dovoljno valjan razlog.