Eto, vec vidim da 3770 ipak nije bas toliko losa investicija za nekog ko hoce sam da sklopi kompjuter... Korisno. Ajmo i ostali
Quote:
Originally Posted by AudioStorm
Odlicno,bravo za pokretanje teme !Ajde svi aktivno da ucestvujemo u njoj
Jedno pitanje,kako mozemo otvoriti iste i slicne projekte,kad svi radimo sa razlicitim sekvencerima,pluginovima,vst ?
|
Tako sto cemo napraviti vremenom i za ostale sekvencere isti ovaj projekat, kako sam i najavio na pocetku. Dovoljno je da imas jedan od navedenih... Npr Sonar - skines za SONAR, izmeris i postavis. Lepo sam u prvom postu napisao sta sam koristio
Quote:
Originally Posted by psionic
NI Massive (v1.3.1) x 16 Ultra quality , FabFilter Pro-L x 1 default preset, 4x oversampling - na master kanalu (v1.12)
|
...pa mozes i sam da napravis test projekat i stavis ga na post, ja cu ga prebaciti gore i to je to.
Mala napomena - ne morate raditi screenshot celog desktopa, imate onaj mali alat "snipping tool" iz Windowza, samo otvorite taskbar i slikajte prozor koji definisete sami. A asio performance moze i u drugoj slici. Govorim to, jer su ove gore slike prevelike [sad su editovane, klik daje celu sliku u punoj rezoluciji] takodje slika task managera je pozeljna da bi videli kako se jezgra ponasaju...