Sve u svemu, rekao bih da je to to
Uvek moze nesto da se podesava, ali mora da zna kad je kraj.
Inace, primetio sam da Waves 9 malo vise opetercuje sistem, stuca i C5 i Win7. Tj. primecujem neku malu razliku u odnosu na pre. No, resio sam neke velike probleme i dobio napokon Element synth.
Evo jos jedne nebuloze... Sinoc sam, dakle, instalirao najnoviji Waves 9, reinstalirao M-Audio driver da nesto proverim itd. Od tad primecujem krckanje na volume control u M-Audio Control Panel-u
Da, to je veoma retko, ali pronasao sam da se nekima desavalo. Razumem da krcka fizicki potenciometar, kao na mom malom jeftinom Berhringer mixer-u, ali softverski slider? Komedija. Naravno, nije to nista strasno, a i nije istog intenziteta na svakom audio izvoru, samo je krajnje idiotski.
Pokusacu da utvrdim sta je u pitanju, iskljucio sam npr. aero interface i odabrao "adjust for performance" ali nije nista uticalo. Milion stvari sam probao i nista. Ne verujem da ima ikakve veze s grafikom. Neki prioriteti su se tu promenili kad sam reinstalirao driver. Npr. kad sam pustao FLV preko Winamp-a najmanje je krckalo, na MP3 malo vise, a najvise s muzikom iz nekog AiR setup-a. I na C5 se primecuje.
Ponavljam jos jednom, uopste ne smeta za rad, samo je malo ANNOYING.
Sad mi je C5 na "steroidima"