Quote:
Originally Posted by frag
Hmmmm. Meni je cudno to sto i u Task Manager-u i u Process Explorer-u dobijem CPU Util. nesto vrlo malo, dok ASIO kaze 70-80%. Kao da ne vidi ispravno Cubase5.exe. Npr. Process Explorer daje za Cubase5.exe 10% a ovamo 96 voices u Largu. Mislim, bilo bi lepo da je 96 voices 10% ali to mozda za 10 godina
ASIO Performance jeste krs, ali u mom slucaju ispada da je tacniji
JBridge radi bez greske v1.2 narodnjak, problem je bio u broju izlaza na plugin-u. Jednostavno ne moze vise od 34. Kupio sam vec v1.5 i podesio sve... Tu je "J" stavio UNLIMITED OUTPUTS 
|
Proces metar nece da pokaze 80% ako je samo jedno jezgro zauzeto, a ostala slobodna... Pokazuje srednju vrednost iskoriscenja CPUa, dok ne pogledas kako stoje stvari po pojedinim jezgrima. Tu slika moze da bude znatno drugacija...
VST performance pokaze 80% pa makar bio samo jedan glavni thread na 80%. Nije to nista netacno, lose sam se izrazio, nego realno - CPU nije 80% ako je samo JEDNO jezgro na 80, ali to valjda ima veze sa time kako uopste taj multithreading radi, jer i pored toga, projekat se ponasa kao da je sve otislo zaista na 80% (kao da je ipak tacan taj vst performance), pocinje krckanje lag i sve ostalo. Vidis slike tamo gde su ugaseni amplitubi na onoj drugoj temi, kao da je sve otislo da radi preko prvog jezgra (amplitube je bio multiCPU optimizovan, a KORG monopoly nije ? )

Sve u svemu ne vredi da mi (kao obicni korisnici) lupamo glavu sa time, nego se latimo novcanika i investiramo u bolje optimizovan program
1.2 narodni radi ok, 1.3 Assign baguje, s time sto 1.2 nema dovoljno ulaza/izlaza za pojedine plagine - Kontakt npr, koji je u 100% projekata koje imam... O tome smo polemisali - mada nije vazno vise, 1.5 legal i to je to...