Ma da, to sa OV nema veze sa sedmicom, nego sa Steinberg-ovom promenom VST-a. Neki lik je uspeo da ga kontrolise preko grupa, koristi MIDI od drugog VSTi pa ovo-ono, ne znam ni ja, komplikovano je. Meni odlicno radi s VAZ-om
Videh to za preset-e na drugoj temi, testirao sam i nisam naisao na probleme.
However, sad nakon reinstalacije Hypersonic je definitivno prestao da radi u Cubase-u. Pre je pucao u npr. 25% slucajeva, sad puca uvek. Standalone radi i dalje. Mislio sam da cu nesto popraviti a ispade jos gore... Verovatno neki problem s AiR-ovim emulatorom. Doduse, video sam da ima ljudi kojima ne radi original na Win7 64bit, pa koriste AiR verziju!
Tako da, jednostavno ga necu koristiti. Srecom, ima i drugih 300 plugin-ova
Jeste, instalacija najnovijih verzija je uglavnom pomogla. E, to sa vracanjem vremena jos nikad nisam probao. Nadam se nece biti potrebe. Uradio sam gomilu optimizacija u Win7, pogasio sve sto je suvisno, power-on boot je ispod 22s. Moguce da Aero malo zeza jer imam slabiju grafiku (hteo sam pasivno hladjenje), ali za sad mi je zao da ga se odreknem
Inace, Diva je
JEDINI plugin koji krcka, i to samo na posebnim settings-ima. Mislim da oni moraju malo bolje da napisu multicore optimizaciju. To je ionako uvedeno u v1.1, i ljudi, koliko citam, jos uvek imaju raznoraznih problema.
Kakvo ludilo... Sad kad sam otvorio napunjen projekat, otvorio sam i Hypersonic. Kad otvorim template, pa odmah Hypersonic, onda puca. Ima li ovde ikakvog pravila
Mesec dana podesavanje OS, mesec dana podesvanje DAW