Thread: Battery 4
View Single Post
Old 05-06-2013, 07:33 PM   #1
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Battery 4

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Vidi ovako:
Mozda se u Battery-ju 3 na tom cell-u nalaze jedni efekti, a ovde na 4, drugi. Sami efekti jesu bolji i prosireniji je izbor, sto je odlicno, ali ako uzmes potpuno suv cell, ako stavis kvalitet semplovanja na oba - high quality - uveren sam da ce oba dati potpuno isti zvuk.
Ako poredis vec obojeni set, to je onda druga prica. Ocekujem i verujem da su efekti bolji u cetvorci. Ili su bar - drugaciji...
..da da od compressora pa sve do reverba..pa TM cak i saturation bolji je od trojke. Nadam se da me nisi namjerno "podcjenio"
Naravno da sa probao isti cell i u trojci i u 4 podesit indemtićno i podesio sve parametre isto i kad drmne? napr. kik na suho osjeti se razlika (dodu?e mala)
da je u 4 jaći i direktniji(??!) ALI kad poćinje? sa efektima u 4 razlika se drastično mjenja u korist 4. A to se naroćito osjeti u komplet batteriji kao ?to sam i napomenuo recimo "Pop kit" iz library B3 potpuno drugaćije zvući u 4..pa ćak i na suho.Probaj ako ikako mo?e?...JER i ja sam bio na poćetku ovog foruma na tvojoj strani...izgledalo mi samo u?minkavanje. Probaj!