View Single Post
Old 15-05-2013, 01:38 PM   #59
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: snimanje klavijatura u studiu?

Quote:
Originally Posted by AleksandarK View Post
Racunao sam na nasu tradicionalnu domisljatost da improvizacijom izvucemo maksimum iz onoga sto imamo. I naravno, volju da to podelimo sa drugima.
Razumem ja tebe (makar dobrim delom), ali imaj u vidu da reč "maksimum" za svakoga ima neko drugo značenje. Kao i "mast", "toplina" "transparentnost"... Zato je većina rasprava na ove i slične teme po forumima prilično bespredmetna i svodi se na prazne priče, odnosno na "plesanje o arhitekturi". Govorim u svoje ime, a mene lično je blam da dajem konkretne savete (ako ih uopšte imam) na apstraktna pitanja.

Retko kad se neko usudi da okači konkretan primer nekog problema koji ga muči (u vidu zvuka, projekta, kako god) nego se cela diskusija svede na to "kako da me udara u glavu", "kako da zamastim doboš", "kako da štatijaznam"...

Ne može da se priča o zvuku bez konkretnog konteksta (zvučne slike) u kom se taj zvuk nalazi. U tom smislu, ako ti je do konkretne priče, a ti daj konkretan primer. Onda se možda i nađe neko ko će te suvislo posavetovati.

Pozdrav,

Vasa