..vec kad sam zapoceo ovu zbrku red bi bilo da i finisiram
Moguce da to nekom pomogne...jer od svih znalaca koji su davali savjete dobio sam SAMO savjet bacaj u SMECE (HDD).Jedan od njih je i moj junior koji je slucajno (ne kurcim se) magistar informatike i u jednoj velikoj firmi odrzava sustav po celoj bivsoj Jugi. A da mi olaksa donio mi disk od 1tb.

..kao ono daj stari nezaj..se time na ti druga HDD.
E a stari se pocel zaj time...i googlal i googlal i dooogoglal

Dakle:
HDD Segate 153 gb SATA..na njemu dve particije na jednoj je OS.
DRUGI hdd u istom kompu takodje 2 paricije i na jednoj je isto OS.(radi se o WinXP) Kod bootanja izaber na koji hocu ici..dakle ja sam bio na Windowsima koji se zove Razno i povezan je sa internetom a onaj drugi je goli Windows samo za audio i nije povezan i iz njega su obustavljene sve radnje koje mi ne trebaju.!(da ne filozofiram)
Dakle ja sam doticnu radnju radio na Win "Razno" tj u trenutku kad sam desnim
klikom tra?io da vidim velicinu "Bass Prim.nki" doslo je do zamrzavanja PC.
Prisilan reset i on pocinje cekirat HDD ALI samo do 4% i tu STOP.
E sad dolazi MY SON i usteka USB sa nekim propro softom...a analiza kaze gecrk HDD bad sektor=smece. Posto preko Acronisa imam backup to me nije pogodilo a i umedju vremenu sam dobio i novi HDD..vrag mi nije dao mira!

Probo preko Boot cd sa svim mogucim i nemogucim softom da skeniram , formatiram ili bar analiziram na 4% error disk.
..i tako googlajuci i googlajuci natrcim na nekom forumu gde lik postavi isto pitanje a odgovorili su mu ovako otprilike (preko google translatora):
Ako se dogodi havarija u windowsima koja prjeti da ozbiljno o?teti HDD a Windowi ga ne ćekiraju uzalud ostali softwarei vec samo u MS (bas tako) ga formatirat pa ćekirati.
Daljni postupak sam opisao izvadio u drugi comp sa Win XP gde ga odmah pronasao>delete logical driver>Format> i na koncu čekirao ga..rezultat
bad sektor=0 ???? Da i moj magistar imao oci ko sarme.

Eto ako slucajno nekom zatreba pomoc..tu je a slobodno me kontaktira za detalje.
NAPOMINJEM

To su MOJA moja..moja..mo (eho

) ISKUSTVA!