View Single Post
Old 29-03-2013, 12:15 PM   #58
Gillette
Member

Default Re: va?a vizija stvari

Quote:
Originally Posted by Bockie View Post
Gillette, molim te da se se uzdr?i? karakterisanja drugih članova, to se mo?e smatrati uvredom i kr?enjem pravilnika pona?anja za ?ta sleduje neka od kazni...!

Mo?e? se ne slagati sa nekim, ali ne i da vredja? ili ovako opisuje? drugog člana, bez obzira jel to psovka ili ne?to drugo...!

Preporučujem da se odmah izvine? za ovo članu VukP...!
a ja tebi preporučujem da razume? da mene je tvoj kolega izuzetno duboko uvredio, nazvav?i moja pitanja glupim.

To moderator ne sme da radi, to nije lepo, a verujem da nije ni u skladu sa "pravilnikom"

Ja sam samo učesnik diskusije koji treba da bude kriv ?to mu ne?to nije jasno i treba na ovom forumu da čitam kako me neki moderatori vređaju?

Za izvinjenje će? i ti i on malo da popričeka?.

U međuvremenu budite srećni ?to vas nisam jo? vi?e spustio ka dnu va?e persone, na kome koliko primećujem nema ničega do nestrpljenja i kompleksa moderatorske umi?ljenje samobitnosti.

Ako vam je talenat za muziku isti kao i talenat za diskusiju i kulturu dijaloga (?to će se računam, po va?oj reakciji i pokazati), onda mo?ete slobodono da duvate u diple na vetrovitim proplancima. Biensure..nadam se da volite prirodu, te da ovo nećete shvatiti kao uvredu?

Srdačan pozdrav i ubuduće..opreznije baratajte sa ?iletom.

Gillette is offline   Reply With Quote