View Single Post
Old 17-03-2013, 11:37 PM   #6
nikolicdn
Member

Default Re: Roland Integra 7 synth module..?!

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Mislim....Ovo je već ozbiljan poremećaj čula sluha, bar kako ja vidim...Ne mo?e Motif rack ni blizu da priđe INTEGRI, ne znam odakle ti hrabrost da izvali? tako ne?to, pa XS rack je običan "prdavac" u odnosu na Integru, ne mogu da verujem da si tako ne?to mogao da ka?e??????
Ti Motif-i sa svojim "njonjavim" klavirima, i gudačima koji vi?e liče na "Dallapu" ili "Guerini" su mi se stvarno popeli......Mada, svako ima pravo da misli ?ta hoće, ali nikako ne da to "Autoritativno" tvrdi!

S obzirom da sam upoznat sa vasim likom i delom, iz iskrenog postovanja, ne mogu da budem ostar koliko bih bio s obzirom da me smatrate za coveka sa ozbiljnim poremecajem cula sluha (mozda bi se i jos neki uvredili od Yamahinih fan-ova)! Mislim da ste bili pregrubi i prema Motif-u a i prema meni... no...

Mislim da klavire i gudace nisam pomenuo (radije ih koristim sa XP-80, mada nemam nista protiv s700 "njonjavog" klavira sa S90 recimo), i da sam bio jako precizan u svom opazanju i izrazavanju misljenja.

Cini mi se i da ste opcinjeni Roland-om jer sam i sam imao takvu fazu (koja za neke stvari i dalje traje), ali pokusavam da budem sto objektviniji i iskreniji a mislim da je u redu i da imam drugacije misljenje i ukus pa stoga mogu slobodno da kazem da izuzetno uzivam u "archenju" tog patch-a (Vintage '74) sa Yamahe i ne mogu ni priblizno tako da uzivam na Roland-ovim konkurentskim patch-evima te kategorije.

Isto tako mislim i da je to daleko od simulacije Fender Rhodes-a, cemu je recimo mnogo priblizniji Clavia Nord Stage 2 kome se takodje divim do imbecilnosti!
nikolicdn is offline   Reply With Quote