View Single Post
Old 15-02-2013, 12:39 PM   #105
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Evo, posto nisi nimalo samosvestan, ja cu ti reci zasto mi toliko ides na zivce Napisao si: Na svakom forumu ima hrpa likova koji baljezgaju o analognoj ili digitalnoj opremi,a u dana?nje vrijeme to zaista vi?e nema smisla.

Razmisli malo o znachenju ovoga sto si napisao, ako imas iole pameti, pa vidi dal je to uvredljivo, arogantno, bezobrazno il sta vec itd??? Upao si u ovo debilanu koju DaBear zove "diskusijom" i vredjas... Sta smo mi, budale i mentoli po tebi kad pisemo o ovome. "Patuljche od slame", ovo nije diskusija, vec mudroseravanje Ljudi, koga vise zabole sta ste imali i svirali??
To apsolutno ne znaci nista, a meni je zasmetalo po ko zna koji put to sto po svaku cenu mora da se piskara nesto sto nije vezano za temu, i uvek, ali uvek je tu ista grupa ljudi koja je "pametnija" od ostalih, koja je sve to nekad prosla sto i mi pa sad daju savete "da bi pomogli" mladima. Gospodo, probajte tako da piskarate malo po Gearslutzu ili nekom drugom pravom forumu, pa da vidite kako cete za nano sekundu da budete prozvani TROLOM i mozete vrlo lako popiti ban. Jedino se ovde kurchite i piskarate kako vam je volja, i zasluzni ste sto je ovo postala obichna "rupetina" a ne forum. Za to su svakako zasluzni i dragi nam moderatori... I da, idete mi na zivce jako i zato tako "ostrasceno" pisem o ovome, jer kakava nam je drzava takav nam je i ovaj forum. Apsolutno nema nikakve razlike. Chast izuzetcima (Synclavier) koji su pravi kontrast ostatku ekipe. Vaso, ne ljutim se ni na tebe, ok si samo stojim i dalje iza onog sto sam pisao.
Od mene toliko i zbogom
(@DaBear-ono za posao i dokolicu se ne odnosi na tebe, mojne se palish )
Vidis, jos si tu ..medju nama !! Super..

Prvo - Gearslutz - tamo ima trollova na izvoz !! 70% su lozaci koji nikad nisu videli i radili na nekoj ozbiljnoj opremi, 20% su oni koji su sklepali nesto opreme i sad kao rade, imaju studio, snimaju..pokusavaju da prezive od toga. Ostatak su normalni ljudi...

Ja se vidis, ne obazirem na tvoje uvrede "debilana" "Mudroseravanje", itd...takav nam je recnik i meni ne smeta.

Ja nemogu da posavetujem nekoga ko je odrasta na PC-ju (za koga je jedva sklepao neke pare da ga sastavi) i na "domacem" softweru da sad pukne ?600 na neki semi-modular MONO synth.. eejjj ?? U Srbiji, za nekoga ko ne radi, ko se stekuje kod matoraca itd..?600 je bogatsvo !
(koliko vidim iz raznih prica, i koliko vidim kako se "brzo" prodaju stvari po oglasima...)
Posto znam da ce se doticna osoba 99% razocarati, po meni to nebi bio dobar savet..?

Analog - digital..opet ..cemu toliko vredjanje? Po meni - nema veze vise..nebitno
DaBear is offline   Reply With Quote