View Single Post
Old 10-02-2013, 12:55 PM   #23
romario
Junior Member

Default Re: Video glasnoca mixa by Mee

Quote:
Originally Posted by wladymeer View Post
Problem je kada početnik postavi pitanje koje nikako nije početničko a pritom očekuje da mu uz odgovor neko sa?vaće i sve te elemente koji su mu apsolutno nepoznati.

Za takva pitanja postoje online tutoriali pa eto, ne bi bilo lo?e napraviti sticky temu - recimo - "osnove audio produkcije" gde bi se postavljali samo takvi linkovi i pored toga jo? jedna sticky "najče?ća pitanja" pa da se tu postavljaju pitanja.

@romario: "finta Safeta Su?ića" bi mi mnogo vi?e značila kada bi mi objasnio kada i gde je koristi nego kako. Ako uočim korist iz obja?njenja, sam ću je naučiti pa ću posle pokazati i pitati ga da li sam ga dobro razumeo

edit: sad videh da ne zna engleski... baviti se ozbiljno muzikom danas a ne poznavati barem engleski je... izuzetno neozbiljno. I tu nema nikakvog izgovora.

Ako nema volje da nauči ne?to ?to će mu značiti u ?ivotu u globalu, ja ne očekujem da će ikada da nauči ovo o čemu mu se priča, ma koliko vedrog duha bio.

Pogotovu ?to dolazi iz sredine u kojoj je normalno da se saveti dele tako ?to prekopira? A->B od nekoga a ne da pogleda? ?ta je koristio pa sedne? i napravi? to od nule. Jeste stereotip, ali na?alost 95% klavijaturista iz narodnjačke bran?e tako funkcioni?u - kupe Fantoma, "učitaju set" i "pravo na svirku".
Ma sve je jasno ,sve pet ...
Znaci li ti "Alogija" sta ...
ako da ,onda smo bili nedavno zajedno na svirki ...
romario is offline   Reply With Quote