Quote:
Originally Posted by wladymeer
Problem je kada početnik postavi pitanje koje nikako nije početničko a pritom očekuje da mu uz odgovor neko sa?vaće i sve te elemente koji su mu apsolutno nepoznati.
Za takva pitanja postoje online tutoriali pa eto, ne bi bilo lo?e napraviti sticky temu - recimo - "osnove audio produkcije" gde bi se postavljali samo takvi linkovi i pored toga jo? jedna sticky "najče?ća pitanja" pa da se tu postavljaju pitanja.
@romario: "finta Safeta Su?ića" bi mi mnogo vi?e značila kada bi mi objasnio kada i gde je koristi nego kako. Ako uočim korist iz obja?njenja, sam ću je naučiti pa ću posle pokazati i pitati ga da li sam ga dobro razumeo
edit: sad videh da ne zna engleski... baviti se ozbiljno muzikom danas a ne poznavati barem engleski je... izuzetno neozbiljno. I tu nema nikakvog izgovora.
Ako nema volje da nauči ne?to ?to će mu značiti u ?ivotu u globalu, ja ne očekujem da će ikada da nauči ovo o čemu mu se priča, ma koliko vedrog duha bio.
Pogotovu ?to dolazi iz sredine u kojoj je normalno da se saveti dele tako ?to prekopira? A->B od nekoga a ne da pogleda? ?ta je koristio pa sedne? i napravi? to od nule. Jeste stereotip, ali na?alost 95% klavijaturista iz narodnjačke bran?e tako funkcioni?u - kupe Fantoma, "učitaju set" i "pravo na svirku".
|
Ma sve je jasno ,sve pet ...
Znaci li ti "Alogija" sta ...
ako da ,onda smo bili nedavno zajedno na svirki ...