Thread: Midas venice
View Single Post
Old 24-01-2013, 07:01 PM   #28
slowstar
Pro Member

Default Re: Midas venice

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
iskreno, nisam probao i ne bih o tome da pricam.... imam samo pretpostavke...

radio sam sa 01v96..... ali ne skoro.....
Ljudi, ja sam ponosni vlasnik MIDAS VENICE F32, i prosto nemam reči da vam opi?em koliko je to moćan mixer, prenerazio sam se kada sam samo podigao fadere sa ranijeg multikanalnog fajla....(koristim ga u svom MIDI studiju) Zvuk veliki, moćan, basovi "udaraju" visoki svilenkasto "skupi", EQ zvuči kao da jedan kanal ko?ta toliko, a ne 32, dinamika takva, da je veoma te?ko naterati u overload...Zbogom sve ostalo, sve sabirnice, AD i DA, Fire Wire je moj MAC sa Logicom Pro prepoznao istog trenutka, strimuje svih 32 kanala tamo - ovamo, bez ikakvog primetnog ka?njenja, a sve ?to iz kompjutera "prođe" kroz Venice, postaje veliko, stabilno, čvrsto, sa preciznom pozicijom u stereo polju, EQ reaguje na najmanji dodir, nema "muljavine", nema ?i?tanja kao kod MacKie, nije mekano kao Soundcraft ili
A&H, a nije ni pretvrdo kao SSL, najprijatnije iznenađenje koje sam skoro do?iveo, dođe mi da ga poljubim (Da JE poljubim, po?to je Venecija ?enskog roda, a ja sam staromodni "Hetero")
Ukratko, FENOMENALAN!!!
P.S. Znam po raznim revijama i tekstovima da su mu i mic preampi jako, jako dobri, ali meni koriste samo linijski ulazi, za hardware sintove kojih imam onoliko, i naravno, kao sabirnica, bar za sada, zvuči bolje od nekih specijalizovanih sabirnica, a probao sam 5-6 njih, koji ko?taju skoro kao cela VENICE, dakle, odu?evljen sam, i usput, prodaću jeftino svoj interface RME FIREFACE 800, jer mi NE TREBA VI?E, i to jeftino, eto, nije oglas, nego jednostavno, nije mi potrebno NI?TA pored Midas Venice!!!
Iskoristite povoljnu cenu kod nas (ne pominjem radnju namerno) jer čujem da je u Londonu preko 4.000 FUNTI! a ovde, u Beogradu skoro UPOLA MANJE!