View Single Post
Old 14-01-2013, 01:04 AM   #5
tajsam
Banned

Default Re: Logic Node help!!

Quote:
Originally Posted by milance View Post
Evo coveka finaly! Hack se spaja na net preko Iphone aplikacije neke,hvata whireles,jer mi je router bas dalje od radne sobe,pa da bas ne razvlacim kabal. Uspeo sam da na obe masine bude zelena lampica,tj. connected,ali kad upisujem manual DHCP...al nazalost ni tad master ne vidi slave!! Na slave-u je Lion (Macbook Pro) a na masteru Snow! Promenio par kablova a i nije do njih svakako jer radi u obrnutom pravcu,znaci sa slave-a na master! Verzije svega su identicne i to 32 bit,jer iz nekog razloga kad dizem u 64,nema mi onog node tab-a u Logic-u?!! Strange... :/ Anyway,verzije 9.1.3 i bas malopre probao ovu varijantu koja sjlaka i bruka koliko rasterecuje masinu,bas bi mi fino godilo ako namestim,taman bih odustao od ulaganja u novu masinu...bar neko vreme! Daj neku ideju,ti si mi last hope...i Ameri posustaju tamo..
nisam siguran pa necu nista pisati bezveze,ali evo ti idejumozda je glupa-luda-i ja sam lud,ali u ovoj situaciji ja bi to prvo probo)
uzmi neki ruter i donesi ga u radnu sobu.ukopcaj ga u struju naravno
i spoji snow u njega(vidi jel snow uopce vidi ruter normalno)spoji onda i lion u ruter i viti dali tako radi preko rutera.(ovo sto pisem mozda nema nikakvog smisla jer neam blage veze dali master/slave moze da radi preko rutera ali probaj) u 2 ujutro mi nista pametnije nemoze past napamet

Last edited by tajsam; 14-01-2013 at 01:10 AM.
tajsam is offline   Reply With Quote