Čestitam!
Iskreno podr?avam svaku vrstu stvarala?tva na temelju čistog entuzijazma! Dok sam imao vremena i entuzijazma, bio sam lenj. Sad mi je ostao samo entuzijazam...

Ne delim tvoje mi?ljenje da su prateći vokali lo?e otpevani, već mislim da su mogli da budu temeljnije usinhronizovani na pojedinim mestima prilikom izgovaranja-ispevavanja slogova i da malo treba da se poradi na njihovom miksu. Mo?da da proba? klasičan troglas.
Bez ljutnje, ali gitara na početku zvuči ba? nikako i lo?e je odsvirano. Nema boje, nema vibrata, nema sustain-a... Sola?a, pri kraju pesme, je već sasvim druga priča. Mnogo moćnija boja i ba? zrelo odsvirano.
Jo? bih preispitao i smisao i samu ideju uvodnog vokala na početku, kao i tehničku doteranost snimka. Kao da gitara i vokal na momente smetaju jedno drugom. Taj uvodni vokal tra?i reverba,
Rekao bih da su uzori za sam aran?man italo-nemačko-britanski disko stil (Erasure, Bad Boys Blue, Pet Shop Boys...) i produkcija sa kraja ?80-ih, sa izletom do Sergeja Ćetkovića.
Delim mi?ljenje da nedostaje donjih frekvencija. Verovatno si od ?elje da ne zađe? u tehno, previ?e "otkinuo" od basa.
Ala sam se raspis?o...