View Single Post
Old 12-12-2012, 05:04 PM   #22
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: strasna ploca - poslusati obavezno !!

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Meni ni jedna od ovih stvari sto si okacio nema nista posebno u sebi...nesto sviraju i pevaju i to je to... nema onaj...."x factor" ...hit factor...ono sta privlaci publiku kao magnet.
Zvuce kao i milion drugih koji sviraju tu muziku i ni pocemu ne odskacu.
To se odrazava i u broju prodatih ploca.
Slazem se sa svim ostalim stvarima osim sa ovima..

shta je po tebi hit faktor? jer npr gary clark je postao dosta popularan i to sa ovom pesmom koja je prilichno monotona i dosadna:

http://www.youtube.com/watch?v=CFjMeOnqAPI

Po meni je hit factor kombinacija onoga shto smo vec chuli milijardu puta i malog odskakanja koje je dovoljno pamtljivo, kao npr melodijska genijalnost strofa u "price tag" od jessie j.. A prilichno sam ubedjen da je ova pesma od gary clarka jr. (prva) koju sam okachio puna tih stvari..

evo npr ovo mi je iznenadjujuce:

to je to. 1500 pregleda. ja na svojim najmanje slushanim pesmama imam vishe pregleda.. :/ A mislim da ima sve shto je potrebno za jedan klasichan hit (ne jessie j/bieber srazmera) koji bi ziveo dosta dugo, ali umesto toga on ima 1500 pregleda. Josh mi je manje moguce to jer lik ima GLASCHINU i svira tu gitaru na svoj nachin (dovoljno isto a dovoljno drugachije). Da, malo je vishe gospel i nije bash klasichan pop, ali nije ni black keys KLASICHAN pop zato pominjem ovo..
miks i slichno na ovom albumu je ok, ali nishta vishe od toga..
HeatMan is offline   Reply With Quote