Quote:
Originally Posted by Moritz
Ideja je ujedno i povod da se pokrenu te nove sekcije i da se donese novih tutorijala, sto od ljudi sa foruma sto stranih .
Tako da ne bi to bilo samo prekopirati postojece postove u nove podsekcije.
Napraviti knowlege base i timem pomoci mnogima
|
To je jasno, ja samo ka?em da iz
dosada?nje forumske prepiske mo?e da se nasluti koliko ljudi radi u kojim programima, a i o navikama korisnika tih programa.
U par reči: oni koji koriste Ableton, Fruity Loops, Pro Tools, etc. u 99% slučajeva probleme u tim programima re?avaju sami. Izuzetno je malo pitanja koja se tiču tih programa i sumnjam da bi ih bilo vi?e kad bi postojale posebne Sonar, Logic i Reaper sekcije.
?to se tiče tutorijala... lično sam odavno prestao da mislim da su ikome zaista potrebni i korisni (a do pre par godina sam mislio isto kao ti). Svi tutorijali, ovda?nji i inostrani, liče na one novinske članke tipa "pravilnom ishranom do dugovečnosti".
Dakle, otvorite lepo Steinberg sekciju, tu ionako ima najvi?e pitanja, a kad vam se učini da
treba da se otvori neka sledeća onda otvorite i nju. Da ne bi bilo kao sa podrforumom Video produkcija koji je bio silno tra?en i i?čekivan, a već mesecima skuplja paučinu...
Pozdrav,
Vasa