Quote:
Originally Posted by HeatMan
ne skontah bash otkud sad ovo?  nisam slushao toliko taj poslednji album, preleteo sam samo po pesmama jer sam ochekivao neku perverznu produkciju ali se ni tu nisam odushevio.. :/
|
Ma, to iz one druge teme:
Quote:
Originally Posted by awacs
Bob Dylan ima "unique vocal expression", a bend svira opasan groove. Eto, samo poradi na te dve stvari, i sve super  Jb? stereo sliku i fal?eve.
|
Hteo sam da ka?em da je Dylan jedan onih koji va?e za ljude koji
ba? ne umeju da pevaju. Ali mu je očigledno jako va?no da to njegovo meketanje, mrmljanje, re?anje i krčanje bude
ba? u onom tonalitetu u kom sve ono ?to on jeste najvi?e dolazi do izra?aja. A transpozicija od jednog polustepena ponekad napravi poveliku razliku u vokalnom izrazu.
Jebiga, često pričam u ?iframa i zavr?avam izjave na pola puta, ali računam da je tako zabavnije. Uostalom, nije mi namera ovde da bilo kome solim pamet ili da im pričam kako ne?to treba da se radi, vi?e da podsetim ljude na neke stvari koje bi valjalo da imaju u vidu. Po?to tokom re?avanja finesa neke jednostavne i osnovne stvari često bivaju zanemarene ba? zato ?to su jednostavne i osnovne (i sam često patim od toga, da se ne la?emo).
Quote:
Originally Posted by HeatMan
hvala svima na komentarima, kritikama i pohvalama! nisam ochekivao ovo.. 
|
Nemoj da se čudi?. Ovo je najbolje od svega ?to si do sada prezentovao iz svoje "gitarske faze"

Čisto, jasno, bez nepotrebnih produkcijskih, aran?erskih i izvođačkih preterivanja.
Pozdrav,
Vasa