Quote:
Originally Posted by awacs
To ume da bude konfuzno, ali ume da bude i korisno. Na stranu skinovi, preglednost, prebrojavanje klikova mišem, štatijaznam...
Reaper je zgodan zato što ga uopšte ne interesuje da li je neki track MIDI, Audio, Subgroup (Folder), Instrument, a najmanje ga interesuje da li je track STEREO ili MONO. Ima i "pravu grupu" (VCA style), koja doduše još uvek ne može da se automatizuje crtanjem, nego mora da se šara mišem ili spoljnjim kontrolerom...
|
E upravo ovakav pristup (prisutan i na MAGIX proizvodima) me je malo smorio - ne znam jesam li rob navike ili sta, ali to da jedna traka moze da bude i midi i audio i sta ja znam sta, mi ide na nerve... Brzo se stvori haos, nemam pojma, vise ne znam sta je plagin a sta traka... Stvar navike, Cubase ti jednostavno ne dozvoljava i stvari su nekako kontrolisano urednije na taj nacin... Mogucnosti su naravno vece kada moze, nego kada ne moze
Iznervirali su me tamo na Reaperovom forumu sto nikako nisu hteli da ubace prazne (kontejner) trake gde bih mogao da vizuelno grupisem trake, kao folder u Cubaseu... Ne znam dokle se sa time stiglo ? Jel to nekako moguce ?
Quote:
Originally Posted by awacs
A na kraju ostaje pitanje: KAKVE VEZE SVE TO IMA SA 32bit vs. 64bit PLUGINOVIMA??????????
Pozdrav,
Vasa
|
Eeee, ima duboke - poetske veze sa 32 vs 64...
Molio bih moderatora da prenese ovu citavu pricu o reaperu u neki thread
Reaper ili nesto slicno...