View Single Post
Old 12-09-2012, 11:49 AM   #7
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: hahaha..kakav (muzicki?) video????!!!

Quote:
Originally Posted by yaix View Post
Nije baš sve u marketingu, ima nešto i u ispranim mozgovima
Ajde molim te, ti si pokazao da si, vjerojatno opterećen krizom srednjih godina, infatilno prihvatio ama baš sve isprdke "eminentnih" autora i producenata koje ti servira isti taj marketing po kojem pljuješ.
Moj je um još uvijek čist i zaista ne čujem razliku u produkciji ovog kita i jednog guete, osim što je psy puno zabavniji i vidno je da se zajebava.
A najgore od svega je što je gueta smrtno ozbiljan u svojim govnarijama.
Upravo iz ovakvih i sličnih postova, mogao bi i za tebe zaključiti da si malo ostao u vremenu i prostoru ranih 2000 hitića.
he he ..kod nas je izgleda pravilo da kad se nema argumenata da podrze nekuizjavu, krene sa pluvanjem???

Prvo - kakva je to "kriza srednjih godina kojom sa opterecen"?

Drugo - Sta podrazumevas pod marketingom za muziko? To sto se spotovi vrte na MTV?
Nisu to prehambeni proizvodi da se reklamiraju na TV svakih 15 minuta...
To sto se muzika vrti u diskotekama..? jel to marketing?? Ili sto pustaju na radiju..? (pa sta drugo da pustaju na radiju nego muzik?)

A to sto imas "cist um"..to je samo tvoja tvrdnja i pretpostavka...

Posto verovatno nikad nisi bio u komercijalnoj muzici radio nesto oko toga, definitvno nemas pojma ako ti je ovo isto.. NE PRICAMO O PRODUKCIJI (sintisajzeri, farbe, side chain compressori, drums itd...) DANAS SVI KORISTE ISTE FARBE, nego o onome sto ide odozgo..a to je melodija / hook / nacin izvedbe / jezik / melodicnost itd itd...

Ako je sam do farbi i nekog "tog zvuka" ima toga i kod nasih narodnjaka i u Tursko i u Grckoj i u Tunguziji..pa niko od njih nikako da postavi neki svetski hit..?? eh?

@ Vasa - nisam mislio na to..mislio sam kad ti Azijci pokusavaju da naprave "zapadnu promenu akorda i melodije" a ispadne nesto bezveze (kao i 90% Ecrovizije) kao sto je negde oko 0:45 sekundi...totalno bezveze..ode pesma (koja pesma) u majchinu....
DaBear is offline   Reply With Quote