Quote:
Originally Posted by quake2
Pa gde si bre cika Znak    ....znao sam da cu te dozvati.Vidi,nas pet ovde otprilike vrtimo jednu te istu pricu i zato bi bilo vrlo lepo da se i ti a i ostali neaktivni clanovi malo ukljucite u sadrzaje.Imali smo lepa vremena ovde na forumu i nadam se da ce ih biti jos.Lepo se nekad i pokaciti sa nekim....tako da,vrci se   
U tome i jeste poenta Matori...to se NIKADA ne prevazilazi....tako da,ko to bas jaaaaaako ne voli,bolje da se sa tim ne petlja da ne bi bio jaaaaaako nesretan  .
Postoje Matori razne mogucnosti.Ja sam npm nula za menagera,ali sam u pregovorima sa nekim ljudima koji ozbiljno hoce da pokrenu neku mainstream scenu kod nas i spremni su da napucane bendove,odlicne na bini,ujedine na neki nacin i obezbede im neke stvari u startu....ali....otom,potom....ja se tu najmanje pitam,ali je fakat da je vreme za neke promene i sigurno ce ih biti.
Rekoh ti ja, jos onomad...ajd pa da se cesce cujemo i pisi sta vas trenutno muci pa da bar nesto pripomognemo ako se moze.Pozzz
|
Hvala na lepim rečima gosn Quake.
Zanimljivo zvuči to da neko ozbiljno razmi?lja o o?ivljavanju mainstream scene. Nadam se da su u pitanju ljudi sposobni pre svega da u svemu tome pronađu neki čvrst
motiv, a onda će se strategija sklopiti sama od sebe.