View Single Post
Old 04-09-2012, 05:56 PM   #12
MHz
Pro Member

MHz's Avatar

Default Re: Alesis Ion VS Microkorg

Quote:
Originally Posted by aske View Post
Imamo 4 arapska rasna konja,bruka,klasa nad klasom a sa druge strane imamo 10 standardnih konja recimo ko ovde kod nas u Vojvodini nista posebno ali pun full opremljeni.
E sad ta tvoja 4 arpska imaju svaki po 2 potkovice,nisu osedlani i nemaju uzengije i uz to su dosta laksi od ovih mojih vojvodjana.Al lepo trce,uf sto ih je lepo gledati,a i brzi su,e bas su lepi,al sta ti to vredi kad nemogu pocerati bate koliko ovi moji.Pa kad se jos nadju na malo losijem terenu(opterecenje) jebu ih one potkovice(polifonija) sto im fale pa postaju dosta sporiji i kenjkavi a i ti nazulja bulju brate dok sedis na njima(nema displej saltanje naslepo po meniju),a nemas gde da stavis noge(malo dirki),pa jos nece da te slusaju nema uzengija(real time kontrola potovi i td).Proklinjo bi dan da moras da prevezes neku pozamasnu tezinu(napraviti kompleksniji zvuk sa vise timbrala)sa njima.A ovi moji pun full ,jos mogu i izmene da pravim ko u kosarci. Em sto su tezi(vise filtera i oscilatora),em snazniji (vise polifonije ),em opremljeniji(vise potova dirki i td),em ih imam neznam stacu duplo vise(vise timbrala).Pa ta 4 arpsa nebi kupio nikad pre ovih vojvodjana ako mogu da se dobiju za iste pare recimo.Arapi su mozda bolji al za izlobu bate i spartanje al meni treba nesto snaznije a da radi posao
Ovo se zove analogija
MHz is offline   Reply With Quote