Quote:
Originally Posted by baltik79
...2. Kada prebacujem programske boje ili boje u Setup-u desi se da dodje do „eksplozije“ na djelic sekunde pa se zatim smiri (desava se i na fabrickim bojama, vjerovatno vezano za efekte sto je vec neko meni odgovorio ovde na forumu).
|
Nemam iskustva sa Kurzweilom pa bih bio zahvalan kada bi mi neko pojasnio sledece stvari:
1. da li su resene stvari vezane za efekte (o cemu je bilo reci u gornjem citatu)? Vezano za to, interesuje me jedna konkretna stvar, sta se desava u situaciji kada imate splitovanu klavijaturu na dve zone, levo je na pr. neki pad ili sinti strings a desno neka solo boja. Drzite levom rukom pritisnute neke dirke i cuje se pad/strings, desnom rukom ste zavrsili solazu i menjate preset na sledeci koji vam je potreban dok leva ruka i dalje drzi pritisnute dirke. Da li se pri promeni preseta ton leve ruke prekida ili ne? I da li se cuju pominjane "ekspolozije" efekata pri promeni preseta?
2. Kako vam se cine klaviri na PC3k? Mogu li se napraviti da zvuce dobro ako ih vec nema u ponudi fabrickih preseta?
3. Kakve su dirke na PC3k7, cemu su najslicnije, tj. mogu li se uporediti sa nekom od klavijatura iz game Roland, Yamaha, Korg?