Čika quake, kapiram, baš o tome pričam, nego sam replyovao čoveku dok si i ti , pa eto, bio si brži...
Quote:
Originally Posted by Anthony
nemogu vjerovati da nitko nema iskustva sa ovime,da nitko nema nesto konkretno za rec
|
E...
Čika Anthony, ima ljudi sa iskustvom, čak i ovde ti se obraćaju,a i ja imam iskustva sasvim dovoljno, a osim rada po odličnim studijima (ne spavaćim sobama) imam dugogodišnje iskustvo u trgovini opremom, i sve što ti kažem, kažem onako kako mislim, a ne tako da se to tebi mora i svideti...
E sad, videh čak na oglasima ovde neko prodaje "Terratec DMX 6" kartu (stara karta) koja izmedju ostalog ima
zločinački jak i kvalitetan amp za sluške i čovek traži ~ 60€ (a može to i niže), ali je
PCI + Front panel box (veličine cd/dvd uređaja)...
Kvalitet je besprekoran! Imalac sam iste u starom P3 "sokoćalu"...
E sad, Može biti isplativo prodati taj Fast track pro (što neće biti jako teško uz optimalnu i razumnu cenu) i dodati za nešto tipa onog TC-a, ako se (kad odeš u shop i probaš) pokaže da ima dovoljno dobar amp za sluške, što jeste slučaj ,verujem...
Sprave samo za to - tog ranga, koštaju koliko i takva karta...jbg...i više...
Sve drugo je "karburator za Fiću na V8-BMW-M3"... ..dakle šteta, za takve sluške...!